Rujukan Lengkap sebagai Persediaan Anda Hadiri Temuduga Kerja Kerajaan

Dapatkan Bab Percuma Buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet”

01 July 2008 |

Salam Ceria dan Selamat Sejahtera,

Sekali lagi, hari ini merupakan hari yang bertuah buat pengunjung Jom Jimat. Anda bertuah kerana anda bakal memperolehi satu bab percuma buku "Rahsia Bisnes MLM di Internet". Sebenarnya, buku ini telah diterbitkan namun ia masih belum berada di pasaran.

Untuk itu, saya mencadangkan supaya anda dapatkan dulu bab percuma buku Rahsia Bisnes MLM di Internet ni. Dari situ, anda pasti dapat meneliti apa yang terkandung di dalamnya. :)

Apa yang lebih penting, jadilah yang terawal mendapatkannya. :D

Bagaimana caranya saya boleh mendapatkan bab percuma tu?

Mudah saja, jom saksikan paparan di bawah ini:

Sebelum ini Daegan Smith dan Zamri Nanyan telah menerbitkan sebuah buku yang bertajuk “The Ultimate Blueprint Of Internet MLM Success” dan buku ini dijual di Amazon.com pada harga USD$39.95. (Wow! Mahal tu)

Jika anda berada di Malaysia, anda masih bertuah kerana dapat membeli buku ini pada harga yang sangat murah iaitu cuma RM29.90 (jangan beli di Amazon.com).

Kini, ada satu lagi berita baik untuk anda!

Buku “The Ultimate Blueprint Of Internet MLM Success” telah diterjemahkan ke dalam bahasa Malaysia. Tajuk yang diberikan ialah “Rahsia Bisnes MLM Di Internet” dan ianya boleh diperolehi di MPH Bookstore atau kedai-kedai buku berdekatan pada harga RM29.90.

Buat masa yang terhad, Zamri Nanyan sedang menjalankan promosi memperkenalkan buku ini kepada orang ramai dan beliau sedang memberikan satu bab percuma daripada buku ini kepada sesiapa sahaja yang layak.

Untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan bab percuma buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet” ini, sila lawati link di bawah:

http://simurl.com/mlm-internet

Anda juga diberikan “Isi Kandungan” buku ini serta sedikit komen penulis mengenai buku terbaru ini. Jadi, klik link di atas dan jangan lepaskan peluang untuk mengetahui dengan lebih lanjut apa yang ada di dalam buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet” ini.

Saya sudah dapat bab percuma buku ini. Anda bila lagi? :)


Bagaimana, anda dah tahu caranya?

Jika masih kurang jelas, sila layari http://simurl.com/mlm-internet sekarang juga!

Saya yakin anda akan faham jua akhirnya. :p

Ahaah! Sampai bertemu lagi.

Sekian, terima kasih.

Wassalam.

2 comments:

manga to read said...

Best2.. Mau kena try ni


Zool
http://www.ligakampung.com/blog

Oktant said...

Zool, terima kasih kerana singgah.

Aah..mesti try ni :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...