Rujukan Lengkap sebagai Persediaan Anda Hadiri Temuduga Kerja Kerajaan

MajalahIM #7 - Bukan Calang-calang!

16 September 2008 |

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Pihak MajalahIM.com baru sahaja melancarkan MajalahIM #7 beberapa hari yang lepas. Saya pun baru jer habis baca dan Alhamdulillah, dapatlah lagi beberapa ilmu baru kat situ. :)

Dalam keluaran kali ini, MajalahIM telah menampilkan saudara Alang sebagai penghias muka depan. Untuk pengetahuan anda, Alang merupakan seorang usahawan internet sepenuh masa dan kepakaran utama beliau adalah di bidang web direktori.



Namun, Alang bukan setakat menghiasi muka depan MajalahIM jer, tapi telah sudi bekongsi pelbagai tips kejayaan beliau. Segala tips dan ilmu ada beliau kongsikan dalam MajalahIM #7. Ada boleh pilih sama ada nak dengar melalui rakaman audio ataupun baca transkripsi "interview"nya saja.

Jikalau anda nak lebih tangkap lentok "feel", saya sarankan anda dengar audio interview tu sambil melihat transkripsi yang disediakan. =D

Alang ni memang bukan calang-calang! Beliau telah membuktikan kepada dunia yang beliau telah pun menjana pendapatan lumayan dalam setiap model perniagaan internet yang diceburi.

Bagaimana boleh berjaya dalam semua model perniagaan yang diceburi tu?

Mudah saja iaitu F-O-K-U-S.


Pssst...tulis memang lah senang, tapi bab nak praktikkan tu bukan semua orang mampu buat, ye tak?

Baiklah, kalau anda nak tahu apakah model perniagaan internet yang pernah dan sedang beliau ceburi, dapatkan MajalahIM secara eksklusif dan percuma hanya di sini!

Selain itu, ada beberapa lagi artikel yang menarik perhatian saya iaitu;

[1] Cabaran dan rintangan perniagaan produk fizikal di internet.

[2] Mindset yang betul untuk menarik kekayaan

[3] Viral list building series: Your viral offer

dan

[4] Tutorial Minisite

serta beberapa lagi artikel bersiri!

Oklah, sebelum berundur, sekali lagi saya berikan anda link download MajalahIM #7 di bawah ini supaya anda tidak terlepas peluang keemasan mempelajari selok-belok perniagaan internet secara percuma!

==>>Klik di sini untuk mendownload<<==

Sekian, wassalam.

2 comments:

manga to read said...

Memang ALang bukan calang2..



Zool
http://www.ligakampung.com

Oktant said...

betul tu Zool. :-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...