Rujukan Lengkap sebagai Persediaan Anda Hadiri Temuduga Kerja Kerajaan

247 Tip Menarik Trafik dan Duit Percuma

18 September 2008 |

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Kebanyakan blogger dan webmaster mengalami masalah untuk menarik trafik ke laman web mereka. Jumlah trafik yang tinggi ni secara tak langsung akan mempengaruhi kejayaan perniagaan anda di alam siber ni! Pelbagai teknik dah dicuba tetapi trafik masih lagi ciput. Uisshh...letih betullah! (Banyakkan bersabar di bulan puasa ni.....)

Kalau anda masih ada masalah berkenaan menarik trafik ni, saya nak kongsikan satu laporan percuma dari Justin Michie.


Dalam laporan ni, Justin Michie menyenaraikan 247 tip menarik trafik ke laman web anda. Cuma kebanyakan cara yang dinyatakan tu adalah cara berbayar. Tapi, anda harus ingat yang beliau telah mencurahkan pengalaman beliau selama beberapa tahun ke dalam laporan ini.

Rasanya tak salah kalau anda meluangkan sedikit masa membaca tip berbentuk point ringkas untuk menarik trafik! Kalau anda betul-betul fokus, lebih kurang 30 minit dah boleh habis baca. :)

Jadi, kalau anda benar-benar komited dalam usaha menarik trafik ke blog, sila klik di sini untuk download percuma!

Atau kalau tak suka, boleh klik banner di bawah;


Free Traffic Tips Report - CLICK HERE!

Pssst...jangan kecur plak tengok "Ice Lemon Tea" kat atas tuh! hehe...

Seperti biasa, sebelum diberi link download, anda mestilah daftarkan diri dulu yer. :p

Okaylah, kalau anda tak begitu "happy" dengan laporan menarik trafik ni, apakata anda download jugak. Agak-agaknya apa pasal saya beriya-iya nak suruh anda download?

Ya, tidak syak lagi!

Sebab anda boleh buat duit percuma dengan laporan ni. Tapi ingin saya ingatkan, tawaran ini dibuka sehingga 30 September 2008 sahaja. :D

Macam biasa gak, sekiranya anda menyebarkan laporan ni dan ada yang download, komisen sebanyak USD1 per referral akan diberikan. Jika tiada aral melintang, bayaran komisen anda akan dibayar melalui paypal pada 31 Oktober 2008.

Akhir kata, Jangan Tidur Lagi jangan tunggu lagi kerana masa senantiasa mencemburui anda. Download di SINI dan terus mempromosikan laporan ini sebelum terlewat!

Sekian, wassalam.

p.s: Anda ada masalah berkaitan paypal? Mungkin penyelesaian masalah anda ni ada kat sini.

6 comments:

Syamsuddin Ideris said...

Salam singgah juga. Perkenalan dari Syamsuddin Ideris di Kalimantan Selatan Indonesia.

Terima kasih atas informasi dan tips meningkatkan traffic blog. Sungguh bermanfaat bagi saya.

Oktant said...

Salam kenal kembali. sama2.

untuk mengetahui kesemua tips trafik tu,
silalah download report percuma di atas. :)

theangleofheaven said...

hoho...
blogger malaysia...
salam dari kalimantan timur

Oktant said...

@ theangleofheaven - makasih ya. salam dr saya juga : )

FutsaBiz said...

link has been deleted? camner mau download daaaa...

Oktant said...

@ FutsaBiz:

aah... saya dah delete link tue atas sebab tertentu.

boleh klik kat banner terus utk download report tu.

thanks.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...