Rujukan Lengkap sebagai Persediaan Anda Hadiri Temuduga Kerja Kerajaan

58 Ebook Percuma Untuk Anda Download Dan ...

14 April 2009 |

Sengaja saya biarkan tajuk tu tergantung. Apa yang pasti, memang anda boleh download kira-kira 58 ebook percuma. Ataupun anda boleh pilih sebarang tajuk yang disukai. Tiada sebarang paksaan di situ. Terserah kepada keperluan anda sendiri. Manalah tahu kalau-kalau anda pernah membeli atau membacanya sebelum nie, kan?


Ebook yang bakal anda download adalah mengenai perniagaan internet, pemasaran affiliate, ebay, cara mendapatkan pengunjung(trafik), rahsia di sebalik penulisan artikel, memanfaatkan laman web sosial dan banyak lagi. Cuma saya nak maklumkan yang kesemua ebook percuma tersebut dalam "English".



Di sebelah kiri anda ni adalah sebahagian daripadanya. Anda boleh lihatnya sendiri kemudian nanti.

Sebelum itu, saya nak terangkan sikit satu perkara. Untuk mula mendapatkan 58 ebook yang dinyatakan tadi, sila klik di sini sekarang.

Kemudian, anda terus dibawa ke satu halaman seperti Rajah 2 di bawah tu.


Jika dilihat pada halaman tersebut, anda memang dah boleh download terus beberapa ebook. Tak perlu masukkan nama dan alamat e-mel pun. Tapi, anda hanya dapat 23 ebook percuma saja tau.


Rajah 2



Bagi membolehkan anda mendapat kesemuanya iaitu 58 produk, masukkan nama dan e-mel di ruangan yang disediakan. Lepas itu, klik "Download".


Rugi tu kalau tak signup, nanti tak dapat download 35 ebook lain yang lebih baik.


Tunggu e-mel pengesahan daripada Zech Smith. Jangan lupa klik link pengesahan tu, ok. :)

Nanti anda akan dibawakan ke halaman di bawah ni pulak.




Jangan panik, skrol ke bawah sikit dan ...




anda akan jumpa tawaran OTO (one time offer). Jika berminat, anda boleh membelinya. Tapi anda tak diwajibkan membeli. Terus saja klik kat "No thanks ...." untuk meneruskan perjalanan anda.

Satu tetingkap baru akan muncul kat skrin komputer anda seperti di bawah.




Ahha! Inilah ruangan download anda. Lagi satu, bahagian yang tergantung kat "tajuk post" di atas adalah .....

Cuba anda lihat kat bahagian "Unadvertised Bonuses!" tu. Ya, anda boleh buat duit percuma lagi. Ada disertakan program pay per lead (ppl) skali. Bolehlah tambah duit paypal anda lagi. :D

Untuk menyertai ppl ni, anda klik kat anak panah yang ditunjukkan tu. Kemudian anda akan dibawa ke satu tetingkap lain lagi. Sila tengok rajah di bawah, ok.






Klik pada "Signup Now!". Kemudian akan keluar lagi satu paparan untuk anda isikan segala butiran peribadi. Paling penting, email paypal anda. Kalau tak, anda akan kehilangan komisen tersebut. :(


Akhir sekali, pastikan anda tunggu email pengesahan daripada Zech Smith sekali lagi. Mula-mula tadi untuk download produk. Kali kedua ni pula untuk menyertai pay per lead. Sila pastikan anda semak link pengesahan kali kedua ni supaya tak timbul sebarang kesulitan yang tak diingini kelak.


Harap anda jelas dengan penerangan di atas, ok. Sebelum berundur, saya sertakan sekali lagi link download di bawah;





p.s: Kalau ada sebarang pertanyaan, sila ajukan di ruangan komen yer.

7 comments:

saiful Izwan a.k.a m@ntra said...

Octant nice blog..exchange link :)

Oktant said...

m@ntra: ooh tq. boleh aje. nanti berikan saya url dan anchor text yer kat ruangan "Hubungi Saya" di atas.

Adry said...

Owh.. nice...

Adry @ http://www.adrysabry.com

Oktant said...

@ Adry: Terima kasih. :)

Aswien Oktavian said...

oktant nice blog...
ada bisnis PPL lainya ne

untuk bahan referensi u

www.bestaffiliatecommisson.blogspot.com

Aswien Oktavian said...

kunjungi balik blogku ya...:)

http://lanjut.in/suksespeoplesearch

Oktant said...

@ Aswien: terima kasih. Akan saya kunjungi blog kamu. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...