Rujukan Lengkap sebagai Persediaan Anda Hadiri Temuduga Kerja Kerajaan

Laporan Percuma Rahsia Menjadi Pro Affiliate

13 July 2008 |

Salam Ceria dan Selamat Sejahtera,

Semalam, saya telah membuat satu ulasan tentang laporan percuma bertajuk Rahsia Trafik Video Marketing. Hari ni, tulisan saya tetap menjurus kepada laporan percuma juga. Cuma tajuk laporan yang nak diulas saja berbeza iaitu Rahsia Menjadi Pro Affiliate.

Pertama sekali, laporan percuma ini telah dihasilkan oleh saudara Din Beramboi dan Kento. Ia setebal 15 muka surat dan turut memuatkan info seperti apa itu pro affiliate, bagaimana menjadi pro affiliate dan beberapa sub-topik yang lain.

Sebenarnya, laporan percuma ini adalah sebahagian daripada bab pertama Rahsia Menjadi Pro Affiliate versi penuh yang bakal diterbitkan pada penghujung Julai.

Untuk versi penuh kelak, saya difahamkan yang ia adalah limited edition. Untuk itu, jika anda bercita-cita tinggi untuk menjadi Pro Affiliate, bolehlah mendaftarkan diri di SINI dahulu.

Jadi, lepas ini takde lagi sebarang alasan yang boleh anda berikan kalau terlepas peluang untuk memilikki versi penuh Rahsia Menjadi Pro Affiliate ni.

Ok, pap! Kita tutup cerita pasal kandungan Rahsia Menjadi Pro Affiliate.

Sekarang ni, satu lagi peluang untuk anda buat duit percuma. :D Hah! Dengar jer pasal buat duit, mesti semua tersenyum meleret sampai ke pipi. :-)

Betul tak? Dahlah anda diberi laporan percuma, lepas tu boleh buat duit percuma pulak. :D

Cara nak buat duit daripada laporan percuma ni mudah saja. Mula-mula, anda perlulah mendaftar dulu di SINI untuk mendapatkan laporan tu.

Kemudian, prosedur seterusnya lebih kurang sama seperti tulisan saya sebelum ni. Jika anda inginkan kepastian, sila rujuk di sini

Baiklah, untuk laporan Rahsia Menjadi Pro Affiliate ni, anda akan diberi komisen RM0.25 per referral. Jika anda berjaya membawa 40 orang referral, anda akan menerima komisen sebanyak RM10.

Untuk info anda, pembayaran minimum buat masa ini adalah RM10. Bagi anda yang belum mempunyai list (macam saya ni), pihak penganjur mungkin akan mempertimbangkan had payout sebanyak RM5.

Ahaah! Harap tulisan kali ni dapat memberikan manfaat pada semua. :-) Di samping mendapat ilmu, kita pun boleh buat duit sikit!

Selamat Mendownload!

p.s: Sila download Rahsia Menjadi Pro Affiliate di SINI.

p.p.s: Jika anda belum sempat mendownload laporan Rahsia Trafik Video Marketing, sila daftarkan diri dahulu di sini.

Sekian, terima kasih.

Wassalam.

7 comments:

kenshiz said...

ebook ni mmg bagus! kena download cepat ni!

kenshiz said...

thanks for commenting on JinSei!
http://jinsei.internetgecko.com ^_^

Oktant said...

yup kenshiz.
mmg sesuai utk mereka yg
nak jadi pro-affiliate. :-)

hai, u're welcome kenshiz.

Din Beramboi said...

Terima kasih Oktant kerana review.. Ermm, sesape yg blum donlot, boleh donlot sekarang...program pay per lead adalah sehingga 13 Ogos 2008. So, masih ada masa utk buat duit. =)

Oktant said...

Sama-sama Din. :-)

Dah menjadi tanggungjawab
saya utk me"review"nya Din. :D

Betul tu, donlot cepat.
Nanti terlepas plak peluang
buat duit percuma ni.

Happy Download Semua!

Oktant said...

Updated!

Program pay per lead dilanjutka
sehingga 31 Ogos 2008.

So, anda masih boleh download &
dapatkan komisen drpd laporan
percuma rahsia pro affiliate ni. :)

Thanks.

Oktant said...

Updated:

Mulai bulan September, had pembayaran minimum
adalah RM10.

Tawaran program pay per lead "Rahsia Pro
Affiliate" ni dilanjutkan sehingga 31/12/2008.

Kepada sesiapa yang belum download, sila
download sekarang dan anda masih berpeluang
buat duit percuma dengannya. ;p

Harap Maklum.

Sekian, Terima kasih.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...